Storhamar tok imot opprykksjagende Lillestrøm 2 på Prestrud. Det ble en alt for tøff oppgave for guttene fra Hamar vest.

De gule og blå holdt nullen i 22 minutter, men da giret Tippeligareservene virkelig om. Det sto 0-4 til pause, og Lillestrøm 2 ga seg ikke før hjemmelaget hadde plukket ti baller ut av eget nett. Fred Friday scoret fire, Erling Knudtzon tre,Erik Mjelde to, mens Kaptein Jørgen Kolstad nøyet seg med en scoring. 

Lillestrøm - trener Magnus Powell var godt fornøyd med 10-0-seieren, og sa dette etter kampslutt:

- Vi har kun ett mål for sesongen, og det er opprykk. Stiller vi med omtrent det laget vi stiller med i dag er det ingen i 3. divisjon som slår oss, sier Powell.

Oliers poeng på overtid

Også opprykksjagende, Ottestad gjestet Raufoss 2, til det som skulle vise seg å bli en meget underholdene fotballkamp.

Etter kun 21 minutter var det scoret fem mål, og hjemmelaget ledet 3-2. Ottestad spilte godt, og fikk til slutt lønn for strevet da Erik Hulleberg satte inn utligningen på overtid av 2. omgang. Kampen endte 3-3. Mattis Nerheim og Simen Arnesen scoret Oilers to første mål.

HamKam 2 tapte viktige poeng

HamKam 2 spilte en av sine viktigste kamper denne sesongen mandag kveld. På Briskeby tok de imot nedrykksrival Gran.

HamKam styrte den første omgangen og etter 25 minutter scoret en av bortelagets spillere selvmål, og HamKam 2 ledet 1-0. På overtid av 1. omgang fikk bortelaget et meget omdiskutert straffespark, som sendte lagene like langt og til pause med 1-1.

Etter hvilen var det Gran som var det beste laget, og holdt på å snappe alle tre poengene like før slutt med en avslutning i tverrliggeren. Men Emil Holst i Kamma-buret kunne puste lettet ut, og kampen endte 1-1.

Ottestad ligger nå på 2. plass, fire poeng bak Lillestrøm 2. Mens HamKam 2 og Storhamar ligger under streken, på henholdsvis 12. og 14. plass.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.