Før sesongen trodde HamKam-trener Kent Bergersen at han hadde funnet gull i Brasil. Thiago Andrade skulle være den lekende, offensive spilleren som kunne gjøre nesten umulige ting med ballen. Men sånn ble det ikke. 

Sjokket var imidlertid stort da UDI ga beskjed til HamKam om at brasilianeren ikke kunne spille i 2. divisjon.

Nå viser det seg at spilleren, som ikke var godkjent for spill i 2. divisjon, kan spille i ligaen under. 

Sportslig leder i Moelven, Vegar Bjerke, sier følgende til Ringsaker Blad: - Regelverket til UDI er svært komplisert. Kort fortalt kan han ikke spille 2.divisjon. Samtidig kan han spille 1.divisjon, Tippeliga og i lavere divisjoner.

Fredag kommer Nils Arne Eggens Orkla på besøk til Idrettsparken for å møte Moelv. Det kan bli Thiagos første kamp for de blå og hvite.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.