(Lillehammer - Storhamar 4-1)
Storhamar har ennå til gode å vinne bortekamper i Bondeligaen. På sju bortematcher har Hamar-laget bare ett poeng.
- Det er noe vi må finne ut av. I dag hadde vi sjansen til å snu det, men tok ikke muligheten dessverre. Det er imidlertid mange positive ting å ta med seg fra denne kampen. Vi skaper flere store sjanser, og kunne fort ha fått med oss et poeng fra Lillehammer. Nå må vi fokusere på de neste kampene. Vi har to nøkkelkamper foran oss poengmessig. Det blir svært viktig å gjøre det godt i de matchene, sier trener Roger Andersen.
Storhamars mål kom rett før slutt, men laget hadde flere sjanser til å sette ballen i mål før det.
- Vi gjør mye bra og kommer til noen store sjanser, spesielt i første omgang. Dessverre klarer vi ikke å utnytte disse sjansene og går til pause med 0-1. Vi kunne fort hatt både ett og to mål i førsteomgang. I andre omgang kommer vi tidlig under med to mål, og får en vanskelig oppgave. Lillehammer skrur opp tempoet et par hakk og vi henger ikke med til tider. Men vi kommer allikevel til et par store muligheter, men greier ikke å sette sjansene, oppsummerer
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.