Simen Haugen trengte bare et kvarter på å sende vertene i føringen på Prestrud, da fjorårets 2. divisjonslag Lillehammer kom på besøk. Da 12 minutter gjensto av kampen, sikret Pål Ekeberg Schjerve alle tre poengene på straffespark.

Storhamar-trener Roger Andersen er positivt overrasket over eget lag.

- Jeg hadde jo håpet på poeng, men jeg er likevel overrasket over hvor gode vi faktisk var i denne kampen - etter mange år i 4. divisjon, sier han.

Gutta hans klarte først og beholde ledelsen til pause, selv om gjestene totalt sett var hakket vassere de første 45 minuttene.

Til slutt vant også Storhamar fortjent - og rettet med det opp i 1-3-tapet for Brumunddal i første seriekamp.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.