Ottestad klarte ikke å få de tre poengene som laget måtte ha om de skulle henge med Lillestrøm og Fu/Vo i toppen av Bondeligaen.

Til det var laget får dårlig de siste 45 minuttene.

Ottestad tok ledelsen 1-0 etter 25 minutter. Målscorer var midtbanespiller Ole Marius Hansen.

Utligningen kom etter 63 minutter av Grans kaptein Håvard Olsen.

I andre omgang produserte bortelaget kun noen halvsjanser, mens Gran fort kunne ha scoret på en av sine store sjanser.

Med kun ett poeng i denne kampen, er nok toget gått når det gjelder Ottestads sine planer om opprykk.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.