Skulle Storhamar i det hele tatt ha noen forhåpninger om fortsatt spill i Bondeligaen kommende sesong, var dette kampen laget måtte vinne.

Nå er det sju poeng opp til en plass over streken.

Kun en ting teller for trener Roger Andersen de kommende ukene, og det er å få med Sigurd Ertsås på laget resten av sesongen.

Superpar

Sigurd Ertsås skulle ligge bak Valentin Blaka som spilte ensom spiss.

Et trekk som klaffet så til de grader.

Valentin Blaka som har vært mye skadet i år, er tilbake for fullt.

Igjen så vi rykket, innsatsen og mange fine løp. Duoen har ikke spilt sammen før i år, noe ingen kunne se.

Ertsås som er utrolig flink til å holde på ballen, gjorde manns jobb i samtlige 90 minutter. Han tar sine korte pauser, men er hele tiden en spiller motstanderen må passe på.

- I dag gikk det veldig greit. Det er lenge siden det har klaffet slik det gjorde i dag. Jeg scoret tre mål, men det var også morsomt å spille fri Valentin, sa kampens stor spiller.

Valentin Blaka var også fornøyd meg både laget og egen innsats.

- Det var utrolig morsomt å spille kamp igjen. I og med jeg har vært skadet så lenge, så var dette litt overraskende, sa Valentin Blaka.

Kan klare det

Hadde Storhamar tapt denne kampen, ville det nok ha vært klart at det hadde blitt spill en divisjon lavere kommende sesong. I stedet for å ligge 13 poeng bak sikker plass, så er det nå sju poeng.

Sigurd Ertsås var den første til å innrømme etter kampen at det hadde sett helt håpløst ut med tanke på fortsatt spill i Bondeligaen.

- Det hadde ikke blitt noe morsomt de kommende kampene. Nå har vi fortsatt sjansen, sjøl om det er veldig langt opp til sikker plass. Vi må bare prøve, noen mer kan vi ikke gjøre, sier scoringshelten.

Nevnte Blaka og Ertsås var de beste, men det var også to til som spilte godt.

Høyreback Marius Sjølie Aas og midtbanespiller Audun Negård skal også ha ros for herlig innsats og veldig bra spill.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.