Øvre vang
Fart tok imot tabelljumbo og tabellnabo Tangmoen til nedrykksduell søndag formiddag på Fart-bana.
Med seks poeng opp til nærmeste lag på tabellen, måtte bunnlaget Tangmoen slås.

Sjansefattig

I en ellers sjansefattig og bedagelig første omgang, var det ikke mer enn to bra utførte angrep og en svært opplagt Eirik Rusten som skulle til for å legge grunnlaget for seier.
Tangmoen klarte nemlig aldri å skape noe som helst av målsjanser.
1-0 kom etter godt angrepsspill av vertene hvor Eirik Rusten til slutt fikk æren av å banke ballen inn bak motstanderens sisteskanse. Samme Rusten satte inn 2-0-scoringen som gjorde at Fart kunne gå inn i garderoben med en komfortabel ledelse.

Cruisekontroll i andre.

Andre omgang bar preg av slitne spillere, slik bunnoppgjør i tredje divisjon som oftest gjør. Derimot var Eirik Rusten kvikk og ivrig etter flere scoringer og fikk etter 72 minutter kronet sitt hat trick med en hodescoring etter dødball.
Resten av kampen var det Fart som hadde det som kom av målsjanser. Blant annet bommet de på et par hundre prosentsjanser som burde ha blitt omsatt til scoringer.

-Hvert poeng teller.

- Det var viktig med seier i dag og moro å score igjen. Det er jo ikke hver dag jeg scorer tre mål, sier banens klart beste spiller Eirik Rusten før han fortsetter:
- Hvert poeng er viktig for oss i kampene framover nå. Skal vi klare oss i tredje divisjon må vi slå lag som Tangmoen. Rusten presiserer også at Fart må prestere jevnere hvis de skal ha noen mulighet til å holde seg i divisjonen.

-Fornøyd med tre poeng.

Etter kampen var Fart-trener Frode Krogstad misfornøyd med hvordan laget hans ga etter for Tangmoens lave tempo, men han kunne ikke la være å si seg fornøyd med tre særdeles viktige poeng.
- Vi går for tre poeng hver gang og må bygge videre på det vi gjør bra i dag. Selvfølgelig ville jeg sett at vi hadde pyntet litt mer på målforskjellen vår, men vi må si oss fornøyde med seier, sier Frode Krogstad.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.