Moelven har lett blant lokale fotballtrenere den siste tiden, og etter å ha fått nei fra noen av klubbens kandidater, har HA-sporten grunn til å tro at Rune Ødegårdstuen i morgen kommer til å skrive under for den lokale 3. divisjonsklubben.

Leder i Moelven, Geir Karlsen, vil ikke kommentere dette overfor HA-sporten, men skrev selv på klubbens Facebook-side tirsdag kveld følgende:

"Ny hovedtrener ER ansatt!! Vi skriver avtale med vedkommende i morgen - og han starter opp sin treneroppgave den 19. januar 2015. Dette ble en veldig bra løsning for klubben - og vi berolige alle med at dette nå er i orden."

Etter hva HA-sporten kjenner til har både Ståle Bokalrud, Knut Jevne og Jan Erik Simenstad vært i kontakt med klubben som plutselig stod uten hovedtrener, uten at partene ble enige om noen avtale.

Rune Ødegårdstuen kommer fra trenerjobben i Gjøvik-Lyn 2, som spilte mot nettopp Moelven i Bondeligaen forrige sesong.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.