I de første 45 minuttene var det noenlunde jevnt i banespillet, uten at noen av lagene produserte noen store sjanser.

Raufoss sin scoring var en gedigen tabbe av Prince Mambouana. Hans løse tversoverpasning ble snappet opp av Ole Thomas Skogli, som scoret enkelt.

Minuttet før pause fikk HamKam tildelt straffe, etter at Daniel Bekkevold ble felt. Prince var klar på å rette opp tabben og scoret sikkert fra straffemerket.De siste 45 minuttene var veldig svake av hjemmelaget. Kun en sjanse ble produsert av Kamma. Raufoss derimot fikk til det meste i de 15 første minuttene.

Tre mål på seks minutter, var noe HamKam ikke klarte å matche.

Best på HamKam var Anders Nygaard.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.