En skulle tro at Ottestad spilte godt , så lenge en vinner med seks mål.

Det var ikke tilfelle i denne kampen. 

Hjemmelaget eide kampen i samtlige 90 minutter, uten å imponere. Til det var det for mye upresist i laget.

Gledelig var det at Simen Haugen igjen scorer mål. Etter overgangen fra Brumunddal, var dette hans første kamp fra start. I tillegg scoret han to mål.

Mattis Nerheim scoret også to fine mål. De to siste målene sørget Øystein Stai og Lars Palfi for.

På Storhamar var det ikke mange som kom opp mot sitt beste. Den som var mest positiv var Timirvan Cerezerov.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.