Ottestad og Moelven spilte i et meget høyt tempo i 1. omgang på Ottestadbanen. Her var det to lag som ville vinne, men Ottestad var hakket bedre. Ottestad produserte flere sjanser, men Moelvens muligheter var store.

Det ble 1-0 til Ottestad ved Øystein Stai etter fire minutters spill, men Lars Bjørke utlignet til 1-1 etter 12 minutter.

Ottestad tok ledelsen igjen, og nok en gang var Øystein Stai sistemann på ballen.

Adrian Bøverdalen brakte igjen balanse i regnskapet. Bøverdalen kastet seg fram på et innlegg, sendte ballen i mål, men kolliderte med keeper Tor Torgersen. Bøverdalen fikk en hard smell i beinet og måtte ut.

Men Ottestad kom igjen tilbake, og seiersmålet kom fire minutter ut i 2. omgangen ved Marius Ottestad.

HamKam overrasket

På Briskeby stilte Lillestrøm 2 med etablerte spillere som Frode Kippe, Eirik Mjelde og Imoh Fred Friday og Amahl Pellegrino i startelleveren. Men HamKams unggutter overrasket i en kamp der Lars Øvernes storspilte mellom stengene.

Vertene tok ledelsen etter seks minutter på et sjølmål. Friday utlignet til 1-1 etter 28 minutter før samme mann sendte LSK i ledelsen etter 59 minutter.

Men HamKam resignerte ikke. Etter 68 minutters spill utlignet grønnbuksene ved ved Prince Mambouana, og 2-2 ble også sluttresultatet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.