Til pause ledet Ottestad 4-0, men klarte ikke å stå distansen ut. Fart kom litt inn i kampen i andre omgang og fikk et trøstemål.

Simen Arnesen fikk æren av å score det første målet etter 11 minutter, og Amund Berge doblet ledelsen bare tre minutter senere. Så var det Mattis Nerheim sin tur to ganger, i det 20. og 35. minutt. Og kampen var i realiteten avgjort allerede ved pause.

I andre omgang reduserte innbytter Henning Saug Lie for Fart etter 49 minutter. Og flere mål ble det ikke på Hias-banen fredag.

Med seieren gikk Ottestad opp på andreplass på tabellen med en kamp mer spilt enn de andre lagene, mens Fart holder seg så vidt over streken.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.