Ottestad og Lillehammer var naboer på tabellen på henholdsvis 3.- og 4. plass før møtet lørdag. Likevel hadde Ottestad små problemer med å plukke motstanderen fra hverandre.

Mattis Nerheim, Marius Ottestad og innbytter Simen Granli scoret målene i 3-0-seieren da de gule og svarte vant kontrollert.

Og bedre kan det bli for Ottestad.

Motsatt fra i fjor

- I fjor på dette tidspunktet mistet vi 10 spillere og fikk lide litt av det. Mens i år får vi inn nye istedenfor. Det lover positivt til høstsesongen, sier Leif Nordli.

Mikkel Klein Gulbrandsen og Martin Holthe Rønningen gjorde en god profil mot Lillehammer. I tillegg kommer Jonathan Teigland, Magnus Lang-Ree og Amund Berge til å spille for Ottestad i høstsesongen, bekrefter trener Nordli.

- Det eneste vi kommer til å mangle er en reservekeeper. Så lenge Tor Torgersen holder seg frisk så er jo ikke det noe problem, sier han.

Etter det HA-sporten erfarer er også midtbanespilleren Kristian Skogsrud høyaktuell for spill i Ottestad-trøya.

- Vi har brukt over 30 spillere på 13 kamper til nå. Det blir for mye rokeringer. For eksempel har vi sikkert brukt mellom 10-15 backer forskjellige backer til nå, og aldri stilt samme lag i to kamper på rad, sier han, og fortsetter:

- Nå får vi muligheten til å bli mye mer stabile. Det er utelukkende positivt. Vi skal absolutt kunne henge med helt i toppen, sier han.

- Med hele vegen

Marius Ottestad er en av få Ottestad-spillere med drøssevis av rutine. Han er sterk i trua på at Ottestad skal henge med i toppen gjennom hele sesongen.

- Viktig med tre poeng mot Lillehammer først og fremst, for nå tetter det seg i toppen. Men jeg er overbevist om at vi kan henge med hele vegen, sier Ottestad, som på elegant vis styrte inn 2-0-scoringen mot Lillehammer med hodet etter innlegg.

Han mener det er mulig å nå andredivisjon, men avviser at de er opprykksfavoritter.

- Nei, vi styrer ikke mot opprykk. Men muligheten er selvsagt der så lenge vi henger med, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.