I en fartsfylt Bondeliga-kamp, var det Ottestad som var det førende laget.

Hjemmelaget hadde ballen mest og produserte flere sjanser enn Moelven.

Bortelaget var ikke vanskelige å be når Ottestad innbø gjestene til overganger.

Moelven hadde ikke mange sjansene, men de som kom, var til gjengjeld veldig store.

Høyt tempo

Begge lag gikk forrykende ut fra første minutt. At lagene holdt nesten i 90 minutter, tyder på to godt trente lag.

Ottestad-trener Leif Nordli hadde det ikke godt i de siste minuttene. Da presterte ikke Ottestad fotball slik vi vet de kan. Moelven takket og bukket og kjørte mange i angrep. Dessverre for bortelaget klarte ikke laget å sette ballen bar keeper Tor Torgersen.

- Vi gjør mye bra, men det stopper opp litt. Vi er nødt til og avslutte angrepene våre bedre. Vi kan ikke gi motstanderen så mange overganger som Moelven fikk i denne kampen, sier trener Nordli.

To kneskader

Moelven fikk to kneskader på Adrian Bøverdalen og Vegar Bjerke. Adrian Bøverdalen som startet forrykende og var på vei mot toppformen, får trolig flere uker på sidelinjen.

Bøverdalen kastet seg inn i en duell med keeper Tor Torgersen.

Mål ble det, men kneet fikk hard medfart.

Det var så alvorlig at ambulansen måtte hente uheldige Bøverdalen. I Moelven var de redd for at korsbåndet hadde røket.

Vegar Bjerkes skade var også av den kjedelige sorten. En vridning i kneet, gjør at Bjerke får noen uker på sidelinjen.

Ottestad som kjemper om opprykk, nærmet seg med to poeng. De fem poengene det er mellom Lillestrøm og Ottestad blir tøffe å ta igjen. Vinner Ottestad hjemme mot Lillestrøm sene i høst, kan innspurten ble forrykende.

Ottestad toppscorer Øystein Stai fornektet seg ikke denne gangen heller. To fine mål og meget godt spill, tyder på at Ottestad har en måljeger i storform.

Det trenger Ottestad i de siste høstkampene.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.