(Brumunddal - Ottestad 1-2)
Det ble et typisk lokaloppgjør på Sveum lørdag. Kampen inneholdt mange dueller, litt kjefting lagene i mellom og få sjanser. I de første 45 minuttene skjedde det ikke mye på Sveum. Det meste av balleinnhavet forholdt seg på midtbanen. Brumunddal hadde helt klart mest ball, men det var Ottestad som virket mest farlige på sine kontringer. På slutten av førsteomgang fikk bortelaget resultater for den harde jobbinga. En hands inne i Dalas straffefelt resulterte i straffespark til gjestene. Tidligere Brumunddal-spiller og Ottestad-kaptein Simen Arnesen var sikker fra straffemerket. Dermed gikk de gulkledde til pause med ledelse over et Dala-lag på opprykksjakt.
Fortjent seier
Som forventet gikk Brumunddal hardt ut i andre omgang, men Ottestad holdt unna for de farligste mulighetene. Den største muligheten fikk Jonatan Helmersen da han ble spilt igjennom. Alene med Tor Torgersen greide han ikke å overliste keeperen. I stedet var det Ottestad som økte ledelsen. Denne gangen også på dødball. Amund Berge slo keeper Christian Bjerke i lufta og stanget inn 2-0 for gjestene. Nå gjaldt det bare å holde tett for Ottestad, og de ble presset hardt bakpå av serielederen. Brumunddal spilte seg til flere store sjanser, men var farligst på dødball. Men Tor Torgersen sto som en vegg i målet og tok det som kom. Helt til innbytter Gaute Granmo steg til værs på en corner og stanget inn reduseringen. Det ble imidlertid litt for seint for Dala, og Ottestad stakk av med en fortjent seier som et resultat av intens jobbing.
Ottestad i ekstase
Ottestad kjempet helt til det siste minutt. Selv om de virket slitne og hadde spillere med krampetendenser holdt de unna for presset og kunne slippe jubelen løs etter noen lange overtidsminutter.
- Dette var utrolig godt. Gutta jobber skikkelig hardt i dag og for hverandre. Det som er artig er at vi viser ingen respekt for Brumunddal, og det er en herlig følelse å gå av kunstgresset på Sveum med tre poeng. Det er alltid morsomt å spille mot Dala, og ekstra artig å vinne mot dem, sier Tor Torgersen.
Sammen med stopperkjempen Amund Berge var han banens beste spiller, og hadde en fantomredning på stillingen 0-2.
- Det er alltid artig å få til slike redninger. Det er herlig å se arbeidsinnsatsen til gutta i dag, og jeg er glad for å kunne bidra med gode redninger, smiler keeperen.

 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00