- Dette var deilig. Veldig godt å kjenne på å vinne fotballkamper igjen, det hjelper på det meste, sier trener Leif Nordli etter kampslutt.

Bunnsolid 1. omgang

De glukledde gjestene gikk til pause med en 1-0-ledelse etter scoring av Amund Rossvoll etter 32 minutter.

- 1. omgangen vår var rett og slett veldig bra, sier Nordli.

Og 2. omgangen startet slett ikke verst den heller. Simen Haugen doblet gjestenes ledelse kun minuttet etter hvilen.

- Årsbeste for vår del

Heimdal reduserte en gang, men Ottestad-guttene holdt unna og tok tre meget sterke bortepoeng.

- En meget bra gjennomført kamp. Sett under ett var det veldig bra, årsbeste for vår del, oppsummerer Nordli, som skrøt veldig av Amund Rossvold. 

Ottestads lag (4-3-3): Vebjørn Strandlie - Kristoffer Finstad vold, Ruben Krogstad, Kristian Aasen, Magnus Larsson Rodvang - Gabriel Sjøli, Marcus de Flon, Amund Rossvoll - Jonas Bolkan Nordli, Simen Haugen, Lars Morseth Palfi.

HamKam 2 tapte høydramatisk kamp

Etter at HamKams beste menn spilte 2-2 mot Strindheim i 2. divisjon lørdag ettermiddag skulle lagenes reservelag møtes på samme bane til duell i 3. divisjon.

Og det var Kamma som åpnet best da Thobias Ndungu ga de hvitkledde ledelsen etter en dødball 12 minutter ut i kampen. Men kun fem minutter senere utliknet vertene til 1-1.

Direkte rødt kort

Og vondt ble til verre for gjestene fra Hamar etter 16 minutter. Keeper Lars Jendal var klønete da han felte en Strindheim-spiller innenfor 16-meteren. Målvakten fikk direkte rødt kort, og vertene gikk opp til 2-1 fra krittmerket. Og siden Kamma ikke hadde reservekeeper på benken, måtte midtstopper Hauk Andreas Fossen ta på seg keeperhanskene.

HamKam hang godt med, selv med en mann mindre og en utespiller i mål, men etter 71 minutter var det Niklas Bjørnstads tur til å få det røde kortet. Nok en felling som bakerste mann og ny straffescoring for trønderne.

Scoret med ni mann på banen

Og med to(!) mann mindre på banen skapte et hardtarbeidende HamKam-lag ny spenning i kampen da Anders Jevne Hagen reduserte 11 minutter før slutt.

Men da Strindheim satte inn 4-2 åtte minutter før slutt var kampen kjørt. Men tross tomålstap var HamKam-trener Igor Orlic strålende fornøyd med innsatsen spillerne la ned.

- Det var enormt hvor bra vi spilte med en og to mann mindre. Vi skapte sjanser og scoret, fantastisk innsats, sier Orlic.

HamKam 2s lag (4-4-1-1): Lars Jendal - Eirik Jacobsen, Thobias Ndungu, Hauk Andreas Fossen, Anders Jevne Hagen - Valentin Blaka, Markus Solbakken, Niklas Bjørnstad, Kristian Bessessen - Nicolai Michaelsen - Ådne Midtskogen. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.