Ottestad gjestet Gjemselund og Kongsvinger 2 tirsdag kveld. Med blant andre François Yabre, Emile Dadjo og Magnus Solum fra start var det et KIL-lag som til tider gjorde livet surt for guttene fra Ottestad.

Allerede minuttet ut i kampen lå den første av i alt fem baller i nettet bak Vebjørn Strandlie i Ottestad-buret.

Og KIL fortsatte stormløpet mot Oilers-målet. Etter sju minutter satt scoring nummer to. 3-0 var stillingen da lagene gikk i garderoben etter 45 minutter.

Leif Nordlis gutter hevet seg noe etter pause, men det ble likevel to baklengsmål til.

Etter kampen deppet ikke Ottestad-treneren all verden.

- Vi møtte et klart bedre lag enn oss. Ved siden av Asker er nok dette det beste laget vi har møtt denne sesongen, sier Nordli, som så bedring i forsvarsspillet utover i kampen.

- Vi var ikke med fra start i dag, og selv om vi ikke klarte å etablere noe særlig eget spill var vi trygge og gode defensivt etter pause, avslutter Nordli.

Ottestad stilte med følgende lag (4-4-2): Vebjørn Strandlie - Mats Brenden, Bjørn Andrè Torve, Patrick Alfei Sæbø, Jonas Kojedal Bye - Ørjan Gresberg Røhne (Magnus Larsson Rodvang fra 82.), Jonatan Teigland, Simen Arnesen (Martin Sandmoen fra 86.), Simen Bolkan Nordli - Jonas Bolkan Nordli (Sivert Sæbø Dybvad fra 30.), Simen Haugen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.