HamKam 2 hadde lite å stille opp med mot serieleder Ottestad, og slet fælt med å komme på høyde med rivalene.

Marius Ottestad scoret kveldens første allerede etter syv minutter, men HamKam 2 holdt stillingen til pause. Mer enn tre minutter ut i andre omgang la Øystein Stai på til 0-2, med sitt niende mål for sesongen. 

De fleste trodde kampen dermed var over, men grønnbuksene hadde ingen planer om å gi seg uten kamp. Da kom de nemlig inn i kampen igjen, og i det 65. minutt reduserte Garib Gerkondani med en fin scoring. 

I jakten på utligning fikk dog HamKam2 tre harde slag i trynet de ti siste minuttene. Først scoret Simen Arnesen 3-1-målet, før han minuttet etter scoret sitt andre på straffe til 4-1. 

To minutter før slutt satt Marius Ottestad sluttresultatet til 5-1 for Ottestad, som dermed har full pott etter fem kamper og topper Bondeliga-tabellen. 

Moelven hadde også en god dag på jobben og valset over Rælingen og vant 4-1 på hjemmebane.

Stig Heggelund, Toni Skoglund, Vegar Bjerke og Simen Nysveen Johansen scoret målene for Moelven. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.