I spill og sjanser var bortelaget det beste laget. Selv om det gode spillet uteble i denne kampen for hjemmelaget, kunne de fort ha tatt alle tre poengene. En knallhard takling inne i feltet, kunne dommeren like gjerne ha dømt straffespark på. I tillegg fikk Grue en gavepakke av dommeren. Grues tredjemål var en soleklar offside.

Ken Andsjøn og Stig Heggelund, som begge måtte kaste inn håndkleet i pausa, erget seg for at det ikke ble mer enn ett poeng.

– Vi spilte ingen stor kamp, men med litt flaks kunne vi ha vunnet. Irriterende så lenge Grue får en gave av dommeren, sier Ken.

Tidligere har Moelven tapt slike kamper. Innsatsen som laget ga i denne kampen tyder på at Moelven er på vei opp fra en liten bølgedal. Sju mål på de to siste kampene, tyder på det.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.