Førsteomgangen på Ottestadbana var særdeles lite publikumsvennlig med få sjanser og null scoringer, men i andre akt våknet oppgjøret for alvor, og da spesielt hjemmelaget. 

Lang tid tok det heller ikke før storscorer Mattis Nerheim kranglet inn ledelse for Ottestad. Etter en periode med press fra Lillehammer, doblet likevel Marius Ottestad ledelsen. 

På sitt første touch som innbytter punkterte Simen Granli med sin 3-0 scoring i det 69 minutter og sikret de gule og svarte tre viktige poeng i toppkampen. 

Knepen seier

Moelven var klare favoritter da de tok imot tabelljumbo- og nabo Storhamar. 

Selv om Lars Brotangen ga Moelven ledelsen etter en oppskriftsmessig straffe etter 22 minutter, fikk de en tøff oppgave. Sigurd Jensen Gjendal utlignet nemlig for Storhamar til 1-1 rett før pause.

Andreomgang var jevn, men med 20 minutter igjen å spille scoret Sigurd Bølla Riseng 2-1. 

Flere mål ble det ikke, og Moelven vant 2-1. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.