Ottestad møtte fjorårets 2. divisjonslaget Valdres. Hjemmelaget scoret på sjanser som normalt ikke en scorer på.

- Tapte mot et godt lag

Trener Leif Nordli tok tapet med fatning og sa det slik etter kampen.

– Vi tapte mot et godt lag, sjøl om vi spilte under pari i perioder. Vi lå under med to mål til pause, men vi kom sterkt tilbake de første 30 minuttene i andre omgang. Da spilte vi veldig bra. Nå er det bare å glemme cupen, så får vi konsentrere oss om seriestarten til mandag.

Moelven hadde nok sjanser til å vinne

Moelven hadde heller ikke tur i sin kamp. 

Trener Rune Ødegårdstuen sa det slik etter kampen.

– Vi hadde sjanser nok til å vinne. Dessverre så stopper det litt opp i de avgjørende skuddøyeblikkene. Nå er det Lillehammer i serieåpningen hjemme på lørdag som teller, sier trener Ødegårdstuen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.