Trener Per-Arne Gjerdalen var tilfreds etter kampen.

- Kampen er jevn før pause, men vi kommer foran da Vegar Bjerke scorer kampens første rett for dommeren blåser for de første 45 minuttene, sier Gjerdalen til HA-sporten.

Rett etter pause doblet den notoriske måltyven, Lars Bjørke, ledelsen og derfra og ut var det ingen tvil om hvilket lag som var best.

- Vi kjørte over Rælingen etter pause og vinner veldig fortjent, sier Gjerdalen.

Simen Nysveen Johansen var i følge trener Gjerdalen best på et svært solid Moelven-lag.

Scoringene ble satt inn av Vegar Bjerke 2, Lars Bjørke, Per Kyllingstad og Jamie Sagstuen.

Helgas resultater i Bondeligaen:
Lørdag: Rælingen - Moelven 0-5, Fu/Vo - Lillehammer 1-0.
Fredag: Flisa - Storhamar 2-2, Gjøvik-Lyn 2 - Grue 0-1.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.