Brumunddal gjorde jobben mot defensivt Alvdal.
- Det er ikke lett når kommer hit og parkerer bussen på 16-meteren, men vi beholdt roen og vant fortjent, sier lagkaptein Rune Pettersen.

Etter 9-0-seier til Dala i første kamp mellom lagene i år, var det nok mange som håpet på ny målfest på Sveum lørdag. Det må imidlertid hjemmetilskuerne vente litt med.

- Det har blitt mange slike kamper på Sveum i år, det er ikke mange lag som kommer hit for å spille fotball, og det gir oss en utfordring å klare det, innrømmer Pettersen.

Alvdal kom til Brumunddal med ett eneste mål. Forsvare sitt eget mål. Laget hadde en målsjanse i hele kampen, og scoret på den etter markeringssvikt hos hjemmelaget.
Det ga 3-1 i 87. minutt etter scoring av Pål Kristian Eggset, men da var det allerede for sent.

Dala avgjorde kampen med tålmodighet som en viktig ingrediens i kampen, etter 0-0 ved pause. Da hadde Dala hatt nærmere ti halvsjanser og målsjanser, en drøss med cornere og mange litt dårlige valg i avslutningsøyeblikket.
Så fikk de straffe i starten av 2. omgang etter at Øystein Stai ble, litt unødvendig, felt på vei ned mot dødlinja. Aleksander Melgalvis scoret sikkert, og ga hjemmelaget ro til å spille videre.

Etter 70 minutter punkterte Rune Pettersen kampen med å heade inn 2-0 på et godt innlegg fra innbytter Jonas Kojedal Bye.
- Det var et strålende innlegg, og helt ferdigscoret, takker Pettersen, men han måtte jobbe for å få ballen:

- Hvis jeg ikke hadde ropt veldig hadde han skutt sjøl, gliser Pettersen.
- Det er riktig, kontrer Kojedal Bye, men med et sånt mas var det best å legge inn!

Kojedal Bye var framme med innleggsfoten da Vegard Ruud satte inn 3-0 etter 80 minutter, og sørget for en god lørdagsettermiddag for Dala-spillerne, bortsett fra de som holdt med Manchester City og Manchester United...

Fart-tap
Målrikt ble også de to kampene i Bondeligaen. Dessverre negativt for Fart som tapte hele 1-5 mot Lillehammer. Dermed tyder alt på at Fart er fortapt i Bondeligaen og neste år må bytte plass med Moelv.
Lillehammer dominerte fra avspark til kampslutt.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.