Dala fikk annullert en scoring etter en drøy halvtimes spill, og det skulle drøye enda lenger før den første scoringen kom i kveldens målfest hjemme mot Ull/Kisas reservelag. 0-0 ved pause bar på ingen måte bud om hva som skulle skje etter hvilen.

Frispark ble mål

Men da løsnet det til gjengjeld så til de grader for vertene, som med seieren nærmer seg tabelltopp i Bondeligaen.

Andreas Løseth Johansen ga Dala ledelsen etter 58 minutter, før Aleksander Melgalvis skrudde et frispark rundt muren 12 minutter senere. Keeperens hånd på ballen hjalp ikke for gjestene.

Dagens andre annullert

Minutter senere fikk Dala  nok et mål annullert, før Jim S. Johansen var frampå og la på til 3-0 med et hodestøt.

Ull/Kisa 2 måtte ha straffespark for å true Dalas ledelse, og satte ballen sikkert i mål fra krittmerket et drøyt kvarter før slutt.

Men denne andreomgangen tilhørte Brumunddal. Granmo økte til 4-1 ti minutter før slutt, og gjestenes redusering helt på tampen ble bare et trøstemål.

VI FULGTE KAMPEN LIVE:

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.