Selv om Ottestad hang med i de første 45 minuttene, var det Lillestrøm-reservene som var det førende laget.
Ottestad hadde hele fem spillere ute i denne kampen. Marius Ottestad, Amund Berge, Even Bugge, Sverre Midtun og Preben Stai.
Selv om det kommer inn nye spillere, er det ikke enkelt å få samspillet til å gå like bra som tidligere.
Lillestrøm pøste på med spillere i angrep, spesielt i andre omgang. Det merket fireren bak til Ottestad, selv om det var de karene som presterte best.
Erik Hulleberg spilte midtstopper sammen med Eilif Kringlebotn. Duoen klarte seg meget bra, selv om det ble mange baklengs.
- Det er morsomt å møte slike lag. Da ser en hvor gode de egentlig er. Vi var med i første omgang. Etter det fikk vi en leksjon i effektiv fotball, sier Erik Hulleberg.
Backen Hans Kristian Arnkværn fikk også mye å gjøre.
- Et helt greit resultat, selv om jeg synes de fikk veldig godt betalt, sier Arnkværn.
Forover på banen, slet Ottestad. Det ble kun noen halvsjanser ut av det.
Spissen Mattis Nerheim fikk ikke mange sjansene, men jobbet utrolig godt gjennom 90 minutter.
Toppscorer Simen Arnesen (18 mål) har spilt langt bedre kamper denne sesongen.
Han fornektet seg allikevel ikke. På overtid sendte han lærkule i motsatt kryss fra om lag 20 meter.
Lillestrøm scoret seks mål, men Ottestad og Simen Arnesen sto for det fineste målet.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.