Åtte siste seriekampene har gitt serielederen full pott og 24 poeng.

Slik laget spiller om dagen, er det ingen lag som kan gi dem kamp.

Lillestrøm var best i alt mot tapre Storhamar. Det var rett og slett klasseforskjell på lagene.

Fred Friday, Erling Knudtzon og Erik Mjelde scoret ni mål

Bare opprykk som teller

Lillestrøm-trener Magnus Powell var klokkeklar før kampen.

- Vi har kun et mål for sesongen og det er opprykk. Stiller vi med omtrent det laget vi stiller med i dag, er det ingen i Bondeligaen som slår oss, sier Powell.

Før kampen mot Storhamar hadde han gjort leksa si. Han kunne navnet på mange av Storhamars spiller. Hvordan de spiller og hvordan det har gått i de siste kampene.

- Vi tar ikke lett på noen lag. Vi har stor respekt hva andre lag driver med. Slik jeg ser det, så skal det være stor forskjell på Lillestrøm og Storhamar. Jeg blir skuffet om vi ikke scorer ti mål i denne kampen, sier Powell.

Da det gjensto fire minutter og ledelse 8-0, skulle en tro at trener Powell var fornøyd, men det var han ikke. Han jaget laget framover. To mål til skulle han ha og det fikk han.

Da Fred Friday scoret det tiende målet på overtid, snudde han seg til HAs utsendte og smilte. Han husket nok samtalen vi hadde før kampstart.

Møtte overmakten

For Storhamar er det bare å glemme denne kampen. En kan ikke dømme hjemmelaget etter stortapet, for Storhamar kommer ikke til å møte lag som er i nærheten av Lillestrøms kaliber.

Friday, Knudtzon og Mjelde som sto for ni av målene, spiller også en del i Tippeligaen.

Etter kampen på Prestrud-bana, forstår vi hvorfor.

Dårlig nytt for Ottestad

Det er mange i Ottestad som drømmer om opprykk og spill i 2. divisjon etter denne sesongen.

Ottestad som kan spille glitrende fotball i perioder, har nesten en umulig oppgave foran seg. Fire poeng etter suverene Lillestrøm, virker nesten umulig slik Lillestrøm opptrer om dagen.

Ottestad-trener Leif Nordli sa det slik.

- Vi skal møte Lillestrøm hjemme. Jeg har fortsatt trua, sier Ottestad-treneren.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.