• Lagmøte før kampen.
    FOTO: Bendik H. Eriksen

Det er 10. året på rad at Storhamar arrangerer fotballskole på Prestrud, og i år er det 191 barn som er med på moroa.

- Vi har egentlig jubileum i år, men det har vi ikke feiret så mye, sier Hans Petter Nyberg.

- I år har vi tatt i bruk aktivitetsparken bak her, og jeg tror ungene liker det veldig godt. I tillegg er vi i Ankerskogen og bader, så vi føler at vi kan tilby en god pakke i år, sier Nyberg, som håper de unge trenerne liker seg som instruktører.

- Vi har 30 ungdommer som har fått mulighet til å være instruktører, og jeg tror det er en veldig fin mulighet til å få en god opplevelse med sommerjobber.

FLAUT Å TAPE

I mellom treningsøktene har 06-guttene utfordret jentene til internkamp, og det er to spente lag som gleder seg til å begynne. 

- Vi går i klasse med flere av dem, så vi kjenner til ferdighetene deres, sier Lars Torp Mobekk før kampen setter i gang.

På jentesiden er imidlertid selvtilliten skyhøy.

- Det blir flaut dersom vi taper mot gutta, sier Ellinor Olsen, som får støtte av resten av venninnene.

- Vi koser oss veldig her. Det er fint å kunne spille fotball og være med venner på sommeren, sier jentene samstemt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.