HA sendte kampen mellom Lillestrøm og Lillehammer live på nettet i går kveld. Det virket som om hele Brumunddal var innom med kommentarer.
En av de aller ivrigste følgerne i går kveld var trener Erik Wettermark.
- Jeg hadde drømt om poengdeling mellom lagene. At Lillehammer vant var utrolig gledelig. Det betyr at vi får en helt annen inngang på Tangmoen-kampen lørdag. Jeg ville spare enkelte spillere, men nå tror jeg at samtlige spillere vil være med til Trøndelag, sier Wettermark, og fortsetter:
- Vi har en jobb og gjøre før det blir opprykksfest. Hva andre gjør med dette i forhold til en fest, vet jeg ingenting om, og ikke vil jeg høre det heller, sier Wettermark.
Også kaptein Rune Pettersen fulgte godt med.
- Jeg hadde besøk av Jim Sørum Johansen, og vi fikk med oss dette. Det var så spennende at vi slo av det vi kunne slå av i pausen. Vi ble rett og slett for nervøse. Nå feirer vi med en iskald cola. Noe sterkere enn det blir det ikke før vi har gjort jobben mot Tangmoen, sier kaptein Rune Pettersen.
En av dem som sendte inn mange nervøse spørsmål på nettet i går, var Dala-keeper Christian Aarbogh Bjerke. Midt i andre omgang ble det stille fra unge Bjerke.
Årsaken var ganske enkel. Han hadde ikke nerver nok til å følge mer, og gikk en tur i stedet.
Dala-gutta bør sende en blomsterkvast til Lillehammer-keeper Henrik Bakke. Han spilte etter rapportene en kjempekamp.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00