Skulle Storhamar i det hele tatt ha en teoretisk mulighet til å overleve i Bondeligaen, var bare seier godt nok.

Sigurd Ertsås hadde dagen da han lykkes med det meste. Tre fine mål, var mer enn bra nok. I tillegg sendte han en superpasning til rekkekamerat Valentin Blaka, som enkelt satte inn 4-1.

-Nå er teorien der. Med tap hadde det rett og slett vært umulig. Det blir letter å gå inn i neste uke med tre poeng, sier mannen som var den store forskjellen.

Ottestad klarte bare 1-1 borte mot Grue. I første omgang spilte Ottestad som et topplag. Dessverre så sløste laget med sjansene. De siste 45 minuttene dalte kvaliteten på spillet og kampen jevnet seg ut.

Vinner Lillestrøm sin kamp på mandag, så ligger Ottestad to poeng etter. 

Det er to poeng som kan bli vanskelig å ta igjen.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.