De første 45 minuttene var det ikke mye som skjedde foran målene. Spillet eller rettere sagt krigen etter ballen foregikk på midtbanen.

I andre omgang løsnet det litt for begge lag. HamKams Henrik Lehne Olsen var tam i første men våknet til liv i andre omgang.

Etter en times spill fyrte Henrik av et skudd fra drøye 20 meter. Ballen gikk via Niklas Stenquist og i mål.

Moelven var hakket hvassere enn HamKam i korte perioder og fikk fortjent utligningen.

Dommer Vidar Hilmen mente keeper Lars Øvernes brukte albuen på en motstander og dømte straffespark.

Det hjalp lite at HamKam ikke var enige med dommeren.

Kaptein og Moelvens beste spiller, Lars Brotangen scoret sikkert fra krittmerket.

Dermed ebbet kampen ut og begge lag fikk ett poeng.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.