Det er lenge siden Ottestad har spilt så svakt. Kun Mattis Nerheim og til dels Amund Berge får godtjent.
De resterende må gå i seg sjøl, for så dårlig er ikke Ottestad.
Trener Leif Nordli trodde nesten ikke det han så.
Han prøvde på nesten alt fra sidelinja. Oppmuntret spillere til og gjøre det de skulle.
Han fikk ikke mye respons tilbake.

Må prestere bedre

Ikke den enkleste pasning, gikk til en medspiller. Mange skulle gjøre alt sjøl. Driblet én spiller en motstander, prøvde han også nummer to. Selvfølgelig misse dem, nesten samtlige ganger.
- Hva skal jeg si. Det er ikke ofte jeg blir målløs, men det blir jeg nesten nå. Hva den enkelte spiller tenkte på i løpet av kampen, har ikke jeg svar på. Sjøl om vi savnet noen faste spillere, skal vi prestere på et mye høyere nivå. Nå må vi gå i oss sjøl, for vi må opp veldig mange hakk, sier en meget skuffet Leif Nordli.

Typisk Ottestad

Det er typisk Ottestad dette. Mot de antatt beste lagene, presterer laget veldig bra. Seieren over Brumunddal på bortebane, tyder på det.
Hadde Ottestad møtt en bedre motstander enn Sverresborg, har nok også det ene poenget blitt med motstanderlaget hjem.
Det er heller ikke formen som er dårlig. Det sitter nok mellom ørene på de aller fleste spillerne.

Bare to utespillere

Mattis Nerheim var den spilleren som kom opp mot sitt beste. Han hadde en målgivende og et mål. I tillegg jobbet han og slet i 90 minutter.
En god nummer to av utespillerne var midtstopper Amund Berge. Selv om han ikke spilte opp mot sitt beste, får han mer enn godtjent.
Ottestad hadde en debutant i mål i denne kampen. Med Tor Torgersen ute med skade, steppet unge Eilif Kringlebotn inn.
Han var en av hjemmelaget tre beste spillere.
Han hadde flere gode redninger og bør være svært fornøyd med egen innsats.
Sverresborgs andre mål var et frispark fra langt hold. Et skudd Eilif mente han kunne ha tatt.
Vi velger heller at det var en stor prestasjon av Sverresborgs Tom Pedersen.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.