- Det er klart jeg håper på hjelp fra Ottestad mot Lillestrøm 2 i kveld. Uavgjort ville det være til stor hjelp for oss. Ottestad har variert mye i år, og var jo veldig dårlig sist, så vi krysser fingrene for en skikkelig toppkamp nå, gliser kaptein Rune Pettersen.
Også Dala-trener Erik Wettermark tar turen over Stangebrua:
- Jeg gjør nok det, men jeg blir nok ikke lenge hvis det bærer i feil retning. Vi kan jo håpe på hjelp, selv om det blir en tøff kamp for Ottestad.

I kveld møter altså Ottestad Lillestrøm2, mens Storhamar tar i mot Strømmen2, og HamKam2 er i Trondheim for å møte Kolstad. Alt om kampene får du på h-a.no i kveld!

To gode lag hjemme

Dala-kapteinen er ellers klar på laget må avgjøre sjøl i serieinnspurten. Det handler om tre kamper som det er muligheter til å vinne med gode prestasjoner. Serielederen har igjen Kolstad (3. plass) og Lillehammer (4. plass) hjemme, med en tur til bunnlaget Tangmoen mellom. Vinner Lillestrøm-rekruttene sine fem siste kamper, må også Brumunddal vinne alle.
- Hvis vi presterer som vi vet vi kan, tar vi det tre kampene. Men vi må nok ha samme tålmodighet som i dag, og være forberedt på nye, solid forsvarsmurer på Sveum. Det føltes som Alvdal parkerte bussen sin på 16-meteren i dag, sier Pettersen.

Kom inn med innleggsfot

Hjemmelaget stanget i 50 minutter lørdag. Laget spilte seg fram til mange sjanser før pause, men hadde svake avslutninger eller gjorde litt mange dårlige valg. I tillegg var Alvdal-keeper Marius Rosmæl banens beste.
Men så fikk Dala straffe rett etter pause, da Øystein Stai ble løpt ned bakfra. Det så klønete ut, ute på kanten av 16-meteren, og var ingen noen spesielt god målsjanse for Stai.
Da Melgalvis satte inn straffen var det forløsende, selv om Dala fortsatte å stange helt til innbytter Jonas Kojedal Bye serverte kampens to beste innlegg som ble målgivende pasninger.

Skulle gjøre smarte valg

- Jeg synes vi gjorde en god førsteomgang i dag, hvor bare målene manglet. Vi var likevel rolige i pausa, og ingenting ved Alvdals taktikk overrasket oss. De scoret på sin eneste målsjanse i kampen. Spillerne hadde fått i oppgave å gjøre smarte valg på gjennombruddsforsøkene i dag, i forhold til at Alvdal lå lavt. Vi vant veldig fortjent, fastslår Wettermark, som var raskt borte og gratulerte Alvdal-keeperen med en god kamp.

Følg Ottestad-Lillestrøm 2 direkte her:
 

 

Følg Storhamar-Strømmen 2 direkte her:

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.