Lillestrøm scoret to mål på to minutter og hadde kontroll på kampen. Det var før Steinar Libekk stanget inn 2-2 tre minutter før slutt.
Det ble en fintspillende kamp mellom toerlagene til HamKam og Lillestrøm.
Begge lag manglet flere sentrale spillere. Det åpnet opp for yngre spiller på begge lag.
Trener Chris Twiddy var svært fornøyd med egne spillere.
- Vi spilte i perioder en meget god kamp. I dag møtte vi et lag som virkelig ville spille fotball, noe som passer oss godt. Det er i slike kamper vi utvikler unge spillere, sier trener Chris Twiddy.
Ligaens desidert beste målgjører, Joachim Osvold, avsluttet en god sesong med sitt 37. mål for sesongen.
Best på et godt HamKam-lag var Emil Holst. Han vartet opp med flere klasseredninger og holdt HamKam inne i kampen. Niklas T. Solhaug og Torgeir S. Osmo spilte også en god kamp.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.