HamKam 2 møtte Raufoss 2 på Vindplassen. Det sto 3-2 til HamKam ved pause i en fartsfylt kamp. I løpet av det første kvarteret i 2. omgang avgjorde HamKam-gutta kampen med tre mål til. Kampen endte med HamKam-seier 6-2. Truls Jevne Hagen var HamKams beste.

Moelven ledet 1-0 til pause borte mot Grue, og bare kjørte på etter pause. Det endte 7-0 på Kirkenær, og en glimrende avslutning på sesongen for modølene.

Ottestad, med utespiller og tidligere hockeyspiller Ørjan Mikkelsen i mål, holdt unna mot Fu/Vo de første 45 minuttene. Men Fu/Vu fikk hull på byllen i 2. omgang og tok ledelsen 1-0, men Oilers svarte. Det endte 1-1 på Vormsund.

Gran slo Lillehammer 2-1, men det hjalp ikke: De rykker ned sammen med Sander og Storhamar.

Gutta fra Hamar vest tapte 2-5 mot Sander. Valentin Blaka scoret begge Storhamars mål.

Lillestrøm 2 rykker opp etter 5-0-seier mot Gjøvik/Lyn 2. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.