HamKam har nå åtte poengs forsprang ned til Skjetten på 10. plass. HamKam klatret med det opp til 7. plass på tabellen i 3 divisjon avdeling 3.

 
Oppgjøret mellom HamKam 2 og Skjetten var ikke noen formidabel oppvisning av noen av lagene. Derimot var det en viktig seier for HamKam som nå ser ut til å ha festet plassen sin i Bondeligaen. HamKam, som klarte å vippe kampen i deres favør etter mål av Atle Tronsmoen, stilte blant annet med førstekeeper Lars Øvernes i mål, Aziz Idriz på midten sammen med Emil Sildnes. Med andre ord lå det i kortene at HamKam skulle slå et nedrykkstruet Skjetten-lag.
 
Etter å ha mistet Bodø/Glimt-kampen med karantene skulle Lars Øvernes få prøve seg i HamKam-buret. Han stengte igjen i 90 minutter, men fikk god hjelp av Skjetten-spillerne som faktisk kom til en del målsjanser. Avslutningene Skjetten vartet opp med var det svært lav kvalitet over.
 
HamKams eneste mål kom etter ca 30 minutter, der rev Atle Tronsmoen seg fri inne i boksen og Eiven Solberg øynet dette og fikk gitt en relativt enkel målgivende pasning.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.