HamKam-reservene tapte 6-3 for Sverresborg i Trondheim, etter å ha ledet 1-0 og etter å ha utlignet til 2-2 rett før pause.

I 2. omgang tok imidlertid Sverresborg føringen etter et kvarter, og scoret fire mål på snaue 20 minutter.

Torgeir Osmo Strand (2) og Christian Wirstad scoret HamKam 2s mål.

Ull/Kisa 2 vant 3-1 over Ottestad.

Ottestad utnyttet ikke muligheten til å klatre opp på andreplass. Dala rykket ytterligere i fra i toppen.

Ottestad hadde en god mulighet til å innta andreplassen bak Dala på tabellen mandag kveld. Lillestrøm 2 klarte bare 1-1 hjemme mot reservene til Strømmen, og med seier ville Ottestad vært nærmest Dala på tabelltoppen.
De gule og sorte hadde 0-0 til pause mot Ull/Kisa-reservene. Etter at hjemmelaget tok ledelsen etter en drøy time, utliknet Mattis Nerheim til 1-1 etter 73 minutter, bare minuttet etter at han kom inn fra benken.
I det 88 minutter fikk hjemmelaget straffe og Amund Berge direkte rødt kort.
Ull/Kisa scoret på straffesparket, og trygget seieren på overtid.
Dermed er Ottestad fortsatt nummer fire på tabellen, mens Dala nå leder med seks poeng med en kamp igjen til halvspilt serie.
 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.