Hamar Arbeiderblad har inngått en samarbeidsavtale med Brumunddal, Storhamar, Fart, Ottestad og HamKam 2 som gjør at du kan følge alle kampene deres direkte på h-a.no.

- Vi vil satse ekstra på 3.divisjon denne sesongen, sammen med vår egen sportsredaksjon og de fem klubbene fra Hedmarken som spiller i samme gruppe, sier digitalredaktør Ole Kristian Lyngstad.

- Bondeligaen vil gi en rekke spennende kamper, ikke minst innbyrdes oppgjør på Hedmarken, og dette vil vi gi våre lesere direkte der og da når det skjer. Derfor kommer vi til å sende alle kampene direkte her på Bondeliga-siden. Vi begynner med toppkamp på lørdag klokka 16 da seriefavoritten Brumunddal møter nykommeren Storhamar, men også Ottestads serieåpning mot Alvdal sender vi direkte, sier Lyngstad.  

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.