Mandag scoret Erik Sigtbakken hattrick for rekruttlaget. Det ga selvtillit til å bli matchvinner mot Kolstad.
- Jeg føler jeg har manglet en del på å være på topp i år. Derfor var det godt å få det første 3. divisjonsmålet i dag, smiler Erik Sigtbakken.
23-åringen som er ekte Dala-gutt, startet sin fjerde kamp for sesongen, men hadde ingen nettkjenninger. Innsatsen i 5-5-kampen mot Vind sist mandag, med tre mål, gjorde at Erik Wettermark ga ham sjansen.
Etter tre minutter så han ikke ut som noen matchvinner da han nesten bommet på ballen i en meget god posisjon, men Sigtbakken takket for tilliten med et strålende timet innlegg til Aleksander Melgalvis på 2-2-målet og satte selv flott inn 3-2 etter 81 minutter.
- Jeg synes vi klarte å skape skikkelig trøkk mot slutten av kampen, og var flinkere til å utnytte rommet på kantene. Dessuten ble de slitne.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.