Dala-trener Erik Wettermark mener det er mange kamper igjen, men innrømmer at det ser ut til å bli en duell med Lillestrøm 2 om serieseieren.
- LSK 2 er rent spillemessig det beste laget vi har møtt i år. De har mange gode spillere med kvaliteter i en serie med stor nivåforskjell på lagene, forklarer Wettermark, som tidligere i år så sitt lag spille 2-2 med kanarifuglenes nest beste menn.
Også lagkaptein Rune Pettersen tror det kan bli en ren duell med Lillestrøm om opprykket.
- Hvis de virkelig går for opprykk har de et godt lag, men vi skal gi dem kamp, lover Pettersen.
Dala leder med fire poeng på LSK-rekruttene med to kamper igjen til halvspilt serie, etter at Lillehammer litt overraskende slo LSK lørdag. Oppgjøret mot Kolstad viste at Dala kan bli sin egen verste utfordring.
- Det blir ofte slik i 3. divisjon når et lag rykker ned. Utfordringene blir helt andre enn i andre, med kriging og motstandere som vil slå favoritten. Da blir den mentale jobben vår enda viktigere, og vi må være skjerpet. Seieren i dag er kjempeviktig for moralen, det var sterkt å komme tilbake på 0-2, sier Wettermark, som så sitt lag skaffe seg 19 (!) cornere i kampen, uten å få uttelling.
- Det er jo nesten litt flaut, men vi manglet litt timing og rytme og hadde litt for dårlige «server» på mange.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.