FORTUNA - FART 3-1

Med fem poeng på åtte kamper i årets 1.-divisjon reiste Fart-damer i poengnød til Ålesund, for å spille bunnkamp mot Fortuna. Med seier kunne jentene fra Øvre Vang tatt steg mot trygg grunn, men på Color Line Stadion ble hjemmelaget for sterkt.

Etter en halvtime satte Camilla Ervik inn 1-0 for vertene, før Celine Kormeseth-Rødal trygget pauseresultatet 2-0 like før hvilen.

Kvarteret ut i andre omgang ble et lite håp tent for rødtrøyene fra Hedmark, da en Fortuna-spiller var sist på Farts redusering.

Etter en spennende avslutning fastsatte Lise Janbu Eide sluttresultatet til 3-1 for Fortuna.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.