Fart var ikke til å kjenne igjen. Fire mål kunne fort ha blitt langt flere, så gode var Fart.
Vi la oss kompakt i håp om å få kontringer. Vi hadde ingen grunn til å frykte hjemmelaget. Tangmoen hadde vært lite å still opp med, sa trener Frode Krogstad
Med 1-0 etter fem spilte minutter, senket skuldrene til gutta fra Øvre Vang.
Etter det kjørte laget kontrollert over Tangmoen.
Stian Lindbergsengen har slitt med måltørken de siste kampene. Det er det slutt på nå. Tre fin mål og en arbeidsoppgave som kunne tatt pusten av flere.
Klart dagens mann i Fart.
Nå var det ikke bare Stian som spilte godt. Hele laget fremstod som et organisert lag og med jernvilje til å vinne jevne kamper.
Den koden er nok knekt nå for Fart sin del.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.