SVERRESBORG - FART 6-0

Fart-herrene opplever tøffe dager i Bondeligaen, og optimismen ble ikke større i Øvre Vang etter det stygge 6-0-tapet mot Sverresborg.

Begredelig begynnelse

Farts gutter fikk en verst tenkelig start på kampen, da Morten Valø ble spilt fri, og sikkert satte inn 1-0 etter bare tre minutter.

25 minutter senere ble Sverresborg tildelt straffespark, til store protester fra gjestene. Tom Pedersen lot seg ikke affisere, og doblet forspranget for hjemmelaget.

Bare minutter etter 2-0 kom 3-0, da Truls Finstad nikket ballen i eget nett.

Like begredelig avslutning

Etter en grusom førsteomgang ble ikke fortsettelsen nevneverdig bedre for de besøkende i Trondheim.

Hjemmelaget, som før kampen lå tre poeng foran Fart, og like over nedrykksstreken, stoppet ikke målshowet før det sto 6-0 på måltavla.

Fart ble sendt hjem med et stygt stortap i bagasjen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.