Fart hadde bare æren å spille for i sesongens siste kamp i Bondeligaen. Den beholdt laget. Per Anders Skjelseth scoret det avgjørende målet.
Selv om det var Alvdal som produserte de aller største sjansene, dro Fart hjem med tre fortjente poeng.
Trener Frode Krogstad var fornøyd med hele laget.
- I dag sto vi på slik vi gjorde i vårsesongen. Da spiller vi jevnt med mange lag. I dag vant vi på god lagmoral, sier Krogstad.
Kampen ble spilt på naturgress, noe som mange spillere ikke behersket like godt som på kunstgress.
- Det var uvant. Ballen gikk veldig fort i forhold til kunstgress. Det tok litt tid før vi var dus med underlaget.
Alvdal kan takke seg selv for at det ikke ble noen scoringer denne gangen. Hele ti store sjanser ble sløst vekk, noe Fart takket og bukket for.
Hva som skjer med spillere og ikke minst trener i Fart kommende sesong, er ikke avklart.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.