To backer og keeperen var de eneste som ikke er i A-stallen til Lillestrøm.
Det fikk Fart merke godt. Veldig godt.
Lillestrøm kjørte opp det ene angrepet etter det andre. Fart hang rett og slett ikke med. Pasninger mellom midstoppere og back, gjorde at Lillestrøm produserte en haug med sjanser i samtlige 90 minutter.

Kun en sjanse

Kun en sjanse hadde Fart. Den var til gjengjeld stor. Stian Lindbergsengen ble felt og burde ha fått en et straffespark i den situasjonen.
Trener Frode Krogstad innrømmet glatt at de møtte et svært godt lag.
- Dette laget tror jeg ikke taper en eneste kamp på slutten. Solid i alle lagdeler. Lillestrøm er en real utfordrer til Brumunddal, sier Krogstad.
Det var ikke lett å være Fart-spiller. 90 prosent av tiden spilte laget uten ball. Det er ikke lett å holde humøret oppe ved bare å løpe imellom.
Det var en spiller som utmerket seg. Backen Knut Amund Hansen spilte meget godt. Han ga sine motspillere litt juling med sin knallharde stil. Hadde han bare vært litt bedre med pasningene sine, så hadde det blitt toppkarakter på Hansen.
Andre spillere kan ikke få godtjent. Alle løp imellom og det var flere som ga opp etter hvert.
Det er ikke veien å gå, så lenge laget ligger der de ligger.

Mye smerte

Geir Marius Aavangen er en sliter på midtbanen. Han har hanglet med et vondt kne i hele sesongen.
- Hadde det ikke vært for at vi er der vi er, så hadde jeg ikke spilt. Men så lenge vi er så få som vi er, så føler jeg at jeg må prøve, sier Aavangen. En stor ispose på kneet etter kampslutt er blitt Geir Marius Varemerke.

Nekter og gi seg

Trener Frode Krogstad skjønner at det ser stygt ut, men nekter å gi seg.
- Så lenge det er teoretisk muligheter, så skal vi gi jernet. Vi må og skal reise oss mot Lillehammer kommende helg.
Fart har igjen flere lag som ligger utsatt til på tabellen og har fortsatt en teoretisk mulighet til å berge plassen i Bondeligaen.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.