Den talentfulle midtstopperen har vært av de beste spillerne på Ottestad i flere sesonger, og nå har 2. divisjonsklubben KFUM sikret seg Ottestad-gutten.

Hulleberg har tidligere forsøkt seg i HamKam, men fikk lite spilletid og vendte tilbake til moderklubben.

Forsvarsspilleren skal starte på skole i Oslo denne høsten, og det var derfor ikke uventet at han skulle velge seg en ny klubb. Hulleberg selv har heller ikke lagt skjul på at han kunne tenke seg en klubb på et høyere nivå enn Ottestad. Den sjansen får han i Oslo.

KFUM leder 2. divisjon avdeling 1 med 43 poeng etter 16 kamper.

Laget har så langt kun tapt en seriekamp og er ni poeng foran nummer to på tabellen, Grorud, som har en kamp til gode.

Så langt denne sesongen har Erik Hulleberg vært Ottestads beste spiller på HA-børsen, sammen med Kristian Skogsrud.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.