BRUMUNDDAL - STORHAMAR 3-1

 

 

Etter oppholdet i kriserammede Kongsvinger var Aleksander Melgalvis tilbake i Brumunddal, til serieåpning mot Storhamar på Sveum. Midtbaneeleganten styrte spillet, scoret et pent frisparkmål, og syntes det var moro å ta tre poeng med Dala igjen.

 

- Det var moro å være tilbake, spesielt når vi tar tre poeng. Storhamar gjorde det vanskelig for oss til tider, men til tider spiller vi rundt dem, og da klarer vi å score mål. Vi visste at vi måtte matche dem i duellspillet, og det synes jeg vi klarte. Vi har for så vidt godt kontroll gjennom store deler av kampen, sa Melgalvis etter 3-1-triumfen.

 

Nesten sjokkåpning

 

Nyopprykkede Storhamar overrasket positivt fra start, og fikk to gode muligheter til å ta ledelsen i løpet av kampens fem åpningsminutter. Simen Haugens forsøk ble stoppet av keeper Lierhagen, før Sigurd Jensen Gjendals volleystrøk utenfor stolperota.

 

Etter gjestenes pangåpning tok Dala over. 12 minutter var spilt da Marius Holt banket inn sesongens første.

 

Etter 73 minutter fikk Brumunddal frispark på 16-meterstreken, og hjemvendte Aleksander Melgalvis duppet inn 2-0.

 

Storhamar-innbytter Embret Mykleset reduserte med en frisparksuser fra 25 meter like etter, og hjemmefansen på Sveum fikk oppleve nervepirrende sluttminutter, før Rune Pettersen fastsatte resultatet til 3-1 fra straffemerket på overtid.

 

Ikke skremt av nivået

 

Storhamar rykket opp fra 4.-divisjon i fjor høst, og mange forventer årets sesong vil bli en tøff prøvelse for de gule og blå. Brumunddal er opprykksfavoritter, og til tross for seieren deres på Sveum, lot ikke Storhamar-sjef Roger Andersen seg skremme.

 

- Jeg tror Brumunddal rykker opp, og sånn sett er jeg ikke skremt av nivået etter dagens kamp, sa Andersen etter tapet.

 

- Vi gir Brumunddal kamp helt inn, og de scorer 3-1 på overtid, så vi er ikke ufarlige. De setter innpå en del spillere som kanskje egentlig skulle hvilt, så det var tydelig at Erik Wettermark ikke følte seg trygg. Det er bra, uttalte han, før han fortsatte:

 

- Vi ligger godt organisert, og det synes nok Dala også, for de begynte å gå tom for ideer. All ære til gutta, Aleksander Bakken er banens gigant, og jeg tror spillerne er godt fornøyde med kampen. Men jeg tror ikke de liker at vi ikke tok poeng i dag, og jeg håper de føler seg snytt og er litt misfornøyde, avsluttet Andersen, før han satte kursen mot garderobepraten.

 

Brumunddals lag (3-5-2): Sturla Lierhagen - Anders Ludvigsen, Rune Pettersen, Jesper Sørum Johansen - Fredrik Haave Andersen, Jim Sørum Johansen, Aleksander Melgalvis, Vemund Brekke Skard, Erik Sigtbakken (Jonas Kojedal Bye fra 58.) - Marius Holt (Jonatan Helmersen fra 82.), Øystein Stai.

 

Storhamars lag (4-4-2): Joakim Svendsberget - Emil Larsen, Aleksander Bakken, Mads Fuglesang, Fredrik Pedersen - Tellef Kydland (Embret Mykleset fra 62.), Pål Ekeberg Schjerve, Magnus Hagen (Audun Negård fra 82.), Sigurd Jensen Gjendal (Håvard Lundby fra 89.) - Sigurd Ertsås, Simen Haugen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.