KOLSTAD - BRUMUNDDAL 2-3

Brumunddal startet toppkampen mot Kolstad med tre poengs tabellforsprang på Trondheims-laget. Hjem igjen fra Trøndelag reiser Dala med seks poeng ned til opprykksutfordreren, etter en kanonsterk snuoperasjon i sluttminuttene.

To ganger Mosbakk

Etter ti minutter tok vertene ledelsen, da Alexander Mosbakk vendte opp utenfor Dalas 16-meter, og dunket ballen forbi Dalas nysignerte sisteskanse, Christian Aarbogh Bjerke.

Dala presset på for utlikning, men en halvtime etter hvilen kom istedet kalddusjen. Et lite stykke fotballmagi av Mosbakk ga vertene 2-0.

Snudde kampen

Det siste kvarteret brukte Brumunddal på å servere et langt større stykke fotballmagi.

Først reduserte Jim Sørum Johansen med et knallskudd fra distanse, før Aleksander Melgalvis utliknet ved å banke et hardt innlegg i nettmaskene like etter.

Med minutter igjen på dommerens klokke, fullførte Erik Sigtbakken snuoperasjonen, da han satte inn seiersmålet for Dala etter et pent angrep.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.