Det var gjestene - tilsynelatende med et tosifret antall medlemmer av A-stallen på banen - som åpnet best. De kanarigule lå ett poeng bak Dala med en kamp mindre spilt da de tok ledelsen 1-0 og holdt på den fram til sidebyttet.

Anført av Melgalvis

Etter utligning og hvile ble det en helt annen dans - anført av Aleksander Melgalvis, ifølge HAs sportsredaktør Rune Steen Hansen.

- Dala var veldig gode i 2. omgang. Det må være noe av det beste jeg har sett i 3. divisjon i år. Og Melgalvis var den som styrte det offensive med et bra driv og to mål. Han var våken og fin da LSK-keeper Jon Knudsen sto langt ute midtvegs i 2. omgang - og måkte ballen i nettmaskene fra over 30 meter, forteller Hansen på telefon fra kamparenaen.

Også innbytter Vegard Ruud og angriper Gaute Granmo scoret for vertene.

Fire poeng foran

Nøkkelspiller Marius Holt, som HA skrev om i tirsdagens papirutgave, startet på benken, men fikk spille de siste ti minuttene.

Med seieren, rykket Brumunddal fra nettopp LSK i opprykkskampen. Kveldens hjemmelag har nå 36 poeng etter 17 spilte kamper, mens de gule og svarte blir stående på 32 poeng etter sine 16 kamper, viser tabellen på fotball.no

Både 4-1- og 2-4-målene kom i løpet av kampens siste fem minutter.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00