Det var gjestene - tilsynelatende med et tosifret antall medlemmer av A-stallen på banen - som åpnet best. De kanarigule lå ett poeng bak Dala med en kamp mindre spilt da de tok ledelsen 1-0 og holdt på den fram til sidebyttet.

Anført av Melgalvis

Etter utligning og hvile ble det en helt annen dans - anført av Aleksander Melgalvis, ifølge HAs sportsredaktør Rune Steen Hansen.

- Dala var veldig gode i 2. omgang. Det må være noe av det beste jeg har sett i 3. divisjon i år. Og Melgalvis var den som styrte det offensive med et bra driv og to mål. Han var våken og fin da LSK-keeper Jon Knudsen sto langt ute midtvegs i 2. omgang - og måkte ballen i nettmaskene fra over 30 meter, forteller Hansen på telefon fra kamparenaen.

Også innbytter Vegard Ruud og angriper Gaute Granmo scoret for vertene.

Fire poeng foran

Nøkkelspiller Marius Holt, som HA skrev om i tirsdagens papirutgave, startet på benken, men fikk spille de siste ti minuttene.

Med seieren, rykket Brumunddal fra nettopp LSK i opprykkskampen. Kveldens hjemmelag har nå 36 poeng etter 17 spilte kamper, mens de gule og svarte blir stående på 32 poeng etter sine 16 kamper, viser tabellen på fotball.no

Både 4-1- og 2-4-målene kom i løpet av kampens siste fem minutter.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.