Gjestene tok oppskriftsmessig ledelsen etter bare fem minutter ved Marius Holt, men fikk seg et ordentlig slag i trynet da kampen nærmet seg slutten:

Keeper i særklasse

Innbytter Lars Palfi satte ballen i nota og sikret Ottestad ett poeng mot forhåndsfavoritten bare seks minutter før slutt.

HA-sportens Pål Jacobsen så kampen, og gir det meste av æren for det forsmedelige Brumunddal-tapet til Ottestad-keeper Tor Torgersen.

- Han var banens desidert beste spiller. Han var i en egen klasse, forteller Jacobsen.

- Lov å ha god keeper

Han talte 1-11 i målsjanser i en kamp der Brumunddal eide førsteomgangen og til en viss grad dominerte også etter hvilen.

Lagenes to trenere satt naturligvis igjen med to vidt forskjellige følelser etter kampen:

- De takket for kampen, før Erik Wettermark (Brumunddal-trener) vel uttrykte at det føltes som et tap. Da svarte Ottestads Leif Nordli: Det er lov å ha en god keeper, forteller Jacobsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.