Brumunddal både sikter mot seriegull og opprykk, og er på god veg til å klare det i årets Bondeliga. Men da må de også slå erkerivalen HamKam2 i kveld.
Lokaloppgjøret på Sveum kan fort bli både intenst og spennende. Brumunddal stiller som storfavoritt, men det er alltid interessant og spennende å se hvem HamKam stiller med. Etter søndagens nedtur mot Follo er det kanskje noen "stjernespillere" som må trå til i kveldens bondeliga-oppgjør for å kunne kjempe om en plass på A-laget.

Ellers blir det også spennende når Storhamar møter Lillestrøm2 på Prestrud. Sistnevnte er naturligvis storfavoritt mot nykommerne i Bondeligaen, men Storhamar har overrasket før de.
I kveldens tredje kamp i Bondeligaen møter nedrykkstruede Fart Ull/Kisa2. Romerikingene er storfavoritter til å ta med seg alle tre poengene hjem.

 
 
 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.